Sockerdrömmar

0416-18040


Bröllopstårta

När endast det bästa är gott nog

Vår stora passion och det vi brinner allra mest för är våra bröllopstårtor. Vi har många års erfarenhet och vi har hjälpt hundratals brudpar att förverkliga sina drömmar när det kommer till den där spektakulära, vackra men också goda skapelsen som fångar gästernas uppmärksamhet både visuellt och i smaksinnet. Tillsammans med en krispig champagne vid brudskålen eller till kaffet efter maten, det spelar ingen roll när under denna magiska dag man väljer att servera bröllopstårtan så skall den stjäla showen för en sekund


Provsmakning/Konsultation

Vi rekommenderar att man börjar med en provsmakning och konsultation. Då tar vi emot er i vår lokal i Sjöbo och ni får sitta ner med konditorn för att prova fram just de smakerna som passar er bäst. Smakerna som presenteras är baserade på säsong och trend vilka sen kombineras med klassiska smaker och tillsammans utgör de en perfekt balans.

Efter provsmakningen gör konditorn upp en ritning på er tårta efter era önskemål och ni diskuterar utseende, dekorationer och material.

Provsmakningen och konsultationen ingår i priset när ni beställer bröllopstårta hos oss. Skulle ni däremot välja en annan leverantör efter provsmakningen så kostar besöket 500:-


Allergier

Har ni gäster som lider av födoämnesallergier? Ingen fara vi levererar portionstårtor vid sidan om till samma pris som bröllopstårtan. Glöm inte att anmäla antal och typ av allergi vid bokning.

Pris

Våra bröllopstårtor kostar 60 kr per portion. Dekorationsavgiften börjar på  1800kr och detta är en minimiavgift.

Leverans

Alla bröllopstårtor över 30 bitar levererar vi och vi har utkörning i hela Skåne (utanför Skånes gränser efter överenskommelse). Med en radie på 3 mil från Sjöbo ingår leveransen i priset. Utöver detta kostar utkörningen 75kr per mil tur och retur.


Avbokning och betalning

En preliminärbokning är giltig i två månader. Därefter måste bokningen antingen bekräftas eller efter avtalat med oss, preliminärbokas igen.
När bokningen av en bröllopstårta bekräftas erläggs en avgift på 800kr Resterande betalning skall vara oss tillhanda senast 7 dagar innan leverans.
Avbokning senare än 7 dagar innan leverans debiteras med hela beloppet. Avbokning senare än 30 dagar innan leverans debiteras med 50% av beloppet.


Vad säger våra brudpar?

”Tack än en gång för helt fantastiskt god mat och den finaste bröllopstårtan vi kunde drömma om”

”Den var helt fantastiskt god. Tack för en av höjdpunkterna på festen”

”Så vacker och fantastiskt god! Vi kände oss trygga från första stund. Outstanding bemötande och service. Vi är evigt tacksamma för att du ville vara med och göra vår dag till den bästa”

”Tak for den super fine kage, den smagte fantastisk og var præcis som vi havde tænkt”

Beställning

För beställning av tårtor vänligen skicka ett mail på